Arkbase start opgave med 4 simple trin

En Arkbase-løsning består af kun 4 simple trin.
det første starter her

Du kan her uploade din opgave og få et gratis tilbud en visuel forsmag på, hvordan dit materiale i sidste ende vil kunne se ud.

Hvis du er I tvivl, eller du vil høre lidt mere til hele processen og hvad vi kan løse, så ring til os på 60 56 51 89 eller indsend dine kontaktoplysninger i upload værktøjet, så kontakter vi dig.

 

1. Hvad skal du have klar inden du starter din opgave?

Så meget materiale som muligt. Desto mere materiale vi har at arbejde med, desto nemmere er det for os at give et tilbud og i sidste ende at skulle løse opgaven. Materialet du f.eks. kan indsende, er 3d modeller, tegningsmapper, detaljerede beskrivelser af projektet, materialer, konteksten og brugen af materialet i fremtiden. 

Derudover skal du inden at du går i gang, have gjort dig klar, hvad det er for et materiale du gerne vil stå med i sidste ende, heriblandt filtyper og størrelser etc.

2. Et gratis tilbud og en gratis visuel forsmag

Efter maks. 48 hverdagstimer kontakter vi dig med et tilbud på din indsendte opgave. Her gennemgår vi opgaven med dig, så vi er sikker på at det vi går i gang også er det rigtige, og bliver gjort på den måde der passer til dit projekt. Her har du også mulighed for at sige ja tak eller nej tak.

Du får også en visuel forsmag på hvordan materialet vil kunne se ud i sidste ende. Det kan være en konkret skitse på din opgave, eller det kan være referencefotos, der tydeligt viser hvad du vil kunne forvente.

Du får en tidsplan med afleveringstidspunkt og en fast pris på opgaven.

Ved opmålingsopgaver og ved opgaver, hvor vi har brug for at mødes personligt, aftales det nærmere hvordan processen skal foregå.  

3. Rettelser og kommentarer

I løbet af processen kan vi vælge at kontakte dig og vise det foreløbige materiale, alt efter hvordan forløbet går. Her har du mulighed for at komme med dine rettelser og kommentarer, så vi kan udforme dit materiale bedst muligt til dine behov og ønsker.

Du får altid som minimum én mulighed for at komme med rettelser og kommentarer, inden at det endelige materiale er færdigt. I tidsplanen for en opgave er der altid indregnet tid til mindre rettelser.

4. udlevering af dit materiale

Ved afleveringstidspunktet får du materialet tilsendt på den måde, og i de formater, der er blevet aftalt. Du kan selvfølgelig komme med tilføjelser og ændringer efterfølgende, mod en merpris, som kan læses om i vores betingelser.  

Upload værktøj

OPLYSNINGER OM DIG











OPLYSNINGER OM OPGAVEN








For at indsende din opgave skal du acceptere vores persondatapolitik
For at indsende din opgave skal du acceptere vores betingelser