3 visualiseringstyper til 3 prisniveauer 

Vi har udviklet 3 forskellige visualiseringsmetoder: collagen, den simple visualisering og den fotorealistiske visualisering.
De tre typer varierer i pris og kan samtidigt bruges til at kommunikere fortællingen på den bedste måde af der hvor i processen at projektets udformning er. 

 

Fra din 3d model eller en bygget helt fra bunden

Vi udfører altid visualiseringerne på baggrund af 3d modeller. Vi kan tage udgangspunkt i den model projektet selv er tegnet i, eller vi kan bygge en 3d model på baggrund af et grundlagsmateriale. Desto mere materiale vi får at arbejde med desto hurtigere kan visualiseringen laves

 

Vi tager dine tegninger og giver dem mere liv

Når projekter skal kommunikeres til kunder, til offentligheden eller på de sociale medier, kommunikeres projektet altid bedre hvis tegningerne er mere end bare sorte streger på en hvid baggrund.

Plantegninger, facadetegninger, diagrammer m.m. 

Vi kan hjælpe med at forbedre alle typer af tegninger. Vi kan også hjælpe med at udvikle diagrammer og illustrationer til dit projekt helt fra bunden. 

 

På baggrund af tegninger eller opmåling

Vi kan optegne eksisterende bygninger på baggrund af eksisterende tegningsmateriale, i kombination med billeddokumentation. Eller vi kan foretage en reel opmåling og dokumentering af bygningen på stedet. 

Du bestemmer selv detaljegraden til jeres behov, selv helt fra modellering af gesimsen til den simple volumenmodel. 

Læs mere om optegningsløsninger her

Vi kan arbejde med .rvt .dwg .skp .rhino

Du vælger det tegningsformat modellen skal optegnes i, på baggrund af hvordan I skal arbejde videre med modellen.

Arkbase start opgave med 4 simple trin